Restaurant Jessheim - velg mellom en rekke gode restauranter.

I dagens samfunn er det å reise ut for og spise blitt noe mange sverger til. Det å få maten servert og gjerne spise den i sosialt lag (eller alene) føles som luksus, og er maten god og spisestedet bra topper dette opplevelsen.

Restaurant Jessheim hovedbilde med to eldre personer som koser seg på restaurant

I Jessheim sentrum har det i løpet av de siste årene blitt mange spisesteder å velge mellom, noen bedre enn andre. Per i dag har du faktisk 45 ulike spisesteder og restauranter å velge mellom.

Hvis du ikke vil spise såkalt ”junk food” fra et gatekjøkken på hjørnet eller take away-sushi finnes det flere restauranter i selve sentrum hvor du kan få servert god mat til en ok pris.

På toppen av spisesteder finner vi Castello Restaurant & Bar i Storgata og Bowlers. I tillegg har også TGI Friday kommet til byen, som er kjent for å være en hipp kjede med amerikansk stil. Felles for alle de tre stedene er at de servere god mat, gode drinker og har en uformell stil som gjør at du kan komme akkurat slik du er.

Vil du kjenne på litt italiensk stemning, mat og vin er Italian Kitchen et spisested å velge, mens hvis du vil ha noe raskt og enkelt dagen derpå finner vi spisesteder som Jafs, Hot Pizza, Burger King og Big Bite.

Jessheim har med andre ord noe for alle og en hver, og selve Ullensaker Kommune har flere spisesteder som tilbyr gatekjøkkenmat, kinamat eller sushi som du enten kan spise der eller ta med hjem en dag du ikke orker å lage mat selv.

Prisene varierer fra sted til sted, og smaken er som baken; Delt i to.