Renhold

Byggvask og daglig renhold

Ung mann som støvsuger under sofaen

Kundespesifisert renholdsplan og gratis befaring

Renhold i Jessheim utføres tilbyr kostnadsfri evaluering av dagens renhold og skreddersyr et tilbud individuelt tilpasset hver kunde.

Vi utarbeider en unik løsning for hver kunde, som er skreddersydd kundens behov og budsjett. Vi håndplukker renholdere basert på ditt behov og leverer topp renhold av høyeste kvalitet.

Vi tilbyr følgende renholdstjenester:

Byggvask og daglig renhold

Jessheim Renhold tar ansvar for daglig renhold og byggvask for ditt prosjekt og kontorer i området Ullensaker, Eidsvoll, Oslo og Lillestrøm. Det benyttes miljøvennlige, effektive og gode rengjøringsmidler ved byggvask når et byggeprosjekt er ferdigstilt og klar for visning.

Det er rengjøringsmidler som tilfredsstiller miljøkrav og retningslinjer i forhold til fjerning av byggstøv og vedlikehold på daglig renhold.

Mange velger å benytte seg av et profesjonelt rengjøringsfirma når byggeprosjektet eller restaureringen er ferdig. En slik byggvask blir uført både effektivt og nøyaktig, slik at du raskt kan benytte boligen eller bygget slik som du ønsker.

Alle entreprenører trenger en samarbeidspartner som sørger for at byggene de fører opp blir vasket når jobben er utført. Vi har lang erfaring fra denne type arbeid og tilbyr noen av markedets beste priser.

Jessheim Renhold utfører daglig renhold, byggvask, boning gulv.

Ta kontakt

Generelt forespørsel skjema

Din kontaktinformasjon: