Elektriker

Finn din elektriker i Jessheim

Vi sender din forespørsel til elektrikere i Jessheim.

Elektriker i Jessheim som kutter en kabel
Generelt forespørsel skjema

Din kontaktinformasjon:

En elektriker er en elektrofagarbeider som arbeider med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Å jobbe som elektriker innebærer altså og montere elektriske systemer, reparere og utføre service på eksisterende systemer. Elektrikere jobber med boliger og andre bygninger, industri, landbruk, skip, olje- og gassinstallasjoner og alarm- og sikkerhetsanlegg.

I Jessheim og Ullensaker finner vi 42 ulike firmaer som tilbyr elektrikere som kan hjelpe deg hjemme eller på jobben.

Hvem skal man velge og hvor finner man pris? For å finne ut hvilket firma man skal bruke er mitt anbud en mulighet, her skriver du inne søkeord og kan ut i fra det sammenligne elektrikere og velge den beste. Her får du også et pristilbud, og ut i fra det kan du velge hva som passer deg og din økonomi.

Timesprisen når du skal leie inn en elektriker kan ligge på alt fra mellom 500 til 1500 kroner, avhengig hva firmaet tar i timespris, bruk av servicebil og materialer som blir brukt.

En elektriker i Jessheim kan hjelpe deg når du trenger elektriker til ombygging/utvidelser/rehabilitering i private boliger, boliginstallasjoner i nybygg, servicearbeider i kontor/næringslokaler og lysinstallasjoner.

Av de større firmaene som har kontorer rundt om i hele landet, finner vi EL-Proffen. De har hele 185 kontorer i Norge og 4000 elektrikere. Et av kontorene ligger i Jessheim. Med andre ord; Norges største elektrikerkjede. EL-Proffen utfører elektroarbeid innen alle fagfelt for både private og næringslivet.

Naturligvis er det både fordeler og ulemper med å velge et stort firma kontra et mindre lokalt firma, men det beste tipset må være å velge de som kan gjøre den jobben som skal gjøres hos deg for den prisen du ønsker og med kvaliteten du ønsker.