Rørlegger

Få tilbud fra en rørlegger i Jessheim

Rørlegger i Jessheim som bytter en kran

Er dusjen, doen eller vasken din tett?! Trenger du å legge inn vann eller bytte rør? Ja, da trenger du en rørlegger som kan hjelpe deg, enten hjemme eller på arbeidsplassen?

I Jessheim og Omegn er det mange rørlegger-firmaer som kan gjøre en god jobb for deg. Totalt er det faktisk 33 firmaer som tilbyr rørlegger-tjenester i Ullensaker Kommune. Både mindre små firmaer og større kjedeselskaper, som har kontorer rundt omkring i landet.

Rørleggeren monterer rørtekniske installasjoner i alle typer bygg, og installasjonene kan være alt fra sanitæranlegg, varmeanlegg, brannslukkingsanlegg, kjøleanlegg og gassanlegg.

Ønsker du helst å bruke en lokal rørlegger i Jessheim kan vi anbefale Jessheim VVS & Varmeservice som er en liten rørlegger bedrift sentralt i Jessheim med 25 års erfaring i et bredt spekter i rørleggerfaget.

De er spesialister på oppussing av bad kjøkken og vaskerom, samt spesialkompetanse på service og ny innstallasjon av vannbårne varmeannlegg og varmepumper.

Prisene på en rørlegger – jobb avhenger av hvor stor og tidkrevende arbeidet er, men felles for de fleste er at de har en minstepris, timespris og pris på bruk av servicebil og oppmøte. Det kan med andre ord føles dyrt å bruke en rørlegger, men må man så må man.

Vi sender din forespørsel til vår lokale rørlegger her i Jessheim.

Generelt forespørsel skjema

Din kontaktinformasjon:

Jessheim VVS logo