Takvask / Takbehandling - mann står på hustak og spyler med høytrykkspyler

Tak og fasadevask

Takvask

Vask og spyling av tak med takbehandling

Skraping, kosting og høytrykksvask vil bare gi en kortvarig effekt før mosen igjen begynner å gro.

Vår takbehandling vil gi et flottere tak med økt levetid. Vi utfører samtidig kontroll av taket, slik at ødelagte takstein blir avdekket. Dette reduserer faren for vannlekkasjer fra taket.

Takrenner er også kjent årsak til vannlekkasjer, og vi foretar derfor en forebyggende rens av disse. Mose og annet skitt på taket bør fjernes fordi den på sikt kan gjøre skade.

Særlig skyggesiden av taket gir gode vekstforhold for mosen. Kontakt oss for en kostnadsfri befaring.

Priser fra kr 7500 inkl. mva. som bla. beregnes ut fra kvm. Bruk skjema på denne siden og vi kontakter dere.

Vi tar alle oppdrag, privat, offentlig, sameier, skoler, i områdene Jessheim, Kløfta, Nannestad, Råholt, Viken, Lillestrøm.

Fasadevask - mann som spyler husvegg med høytrykkspyler

Fasadevask

Vask av hus og bygg

Har du planlagt å male, er det helt avgjørende at grønske og sopp fjernes. Bak malingen spirer sopp som man ikke ser. Maling som blir utført uten en grundig vask gir ikke bra resultat. Husvask bør foretas årlig. Vi anbefaler å rengjøre fasader av treverk, mur eller andre materialer.

Det holder ikke å vaske fasadene med vann og såpe (milde kjemikalier). Rester av sopp og mugg er vanskelig å se. Derfor trenger veggen en omgang med husvask og kraftvaskprodukter. Det dreper effektivt sopp og alger.

De svarte prikkene er ikke pene å se på, men verre er det at soppen på sikt skader overflaten. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker seg fukt som igjen kan føre til råte.

Hus med lys farge er mer utsatt enn mørke fordi lyse farger reflekterer solstrålene og blir derfor ikke så varme. En mørk fasade som blir oppvarmet av solen har dårligere vekstvilkår for sopp og lignende. Sopp, alger og grønske trives best på skyggesiden av huset.

Det anbefales ikke å bruke høytrykk direkte på fasadene. Høyt trykk kan skade maling/beis og murpuss, flise opp treverk og presse vann inn i kriker og kroker der det kan utvikle seg råte.

Du kan på vår nettside / skjema bestille / forespørre en husvask til fastpris basert på hvor stort hus du har.

Priser fra 6000.- inkl. mva. på 1-2 etasjer.

Prisen beregnes hovedsakelig ut fra transport, forbruk av kjemikalier og arbeidstimer. Større hus / bygninger prises etter skjønn. Vi tar alle oppdrag, privat, offentlig, sameier, skoler, i områdene Jessheim, Kløfta, Nannestad, Råholt, Viken, Lillestrøm.

Generelt forespørsel skjema

Din kontaktinformasjon: