Tømmeapp Min Renovasjon

Tømmeappen Min Renovasjon erstatter din avfallskalender

Min Renovasjon app

For deg som har 100% tillit til at naboen har riktige tømmedager og kun setter ut søppelet når naboen gjør det, er det ikke nødvendig å installere «Min Renovasjon». Men for alle andre er nå tømmeappen kjekk å ha. Appen «Min Renovasjon» brukes i dag av nesten 200 kommuner i Norge. Den er enkel å installere. Du bare velger din kommune og skrive inn adressen din. Da kan du sette opp en påminnelse dagen før slik at du er forberedt på tømming av ditt husholdningsavfall.

Gå inn via appene App Store eller Play Butikk/Google Play og søk opp appen «Min Renovasjon» fra Norkart AS. Så leter du frem din kommune, og vipps – så er du igang. Slik gjør du det step-for-step.

Og husk: Det er stadig feilsortering i plastemballasjeleveringene. Så her kommer en liten påminnelse. Vedsekker – stroppebånd – hvit isopor (EPS) og skumplast er noe av det som skal i vanlig RESTAVFALL.

Hvit isopor er veldig statisk og skaper problemer i mottaksanleggene ved at det klistrer seg til maskineriet. Så større mengder isopor skal leveres til gjenvinningsstasjoen, mens mindre mengder kastes som restavfall hjemme.

Mange flere nyttige tips om sortering finner også du i den nye Tømmeappen.