Jessheim is og flerbrukshall bygg ute Juni 2021

Jessheim is- og flerbrukshall

Jessheim is- og flerbrukshall ligger rett ved siden av friidrettsstadion og Jessheim stadion, og er et tilbud til breddeidretten her i Jessheim. Anlegget stod ferdig i januar i 2014, og offisiell åpning var da noen uker senere. Hallen eies og drives av Ullensaker Kommune.

Idrettshallen er en topp moderne hall med alle fasiliteter og med mulighet for å utføre en rekke forskjellige aktiviteter. Her finner du en stor treningshall med tre håndballbaner på 23m x 44m.

Den har også:

  • en basketballbane
  • tre badmintonbaner
  • tre innebandybaner
  • fem løpebaner for friidrett på 60 meter
  • tre volleyballbaner
  • et styrkerom

Ved forskjellige arrangementer kan flerbrukshallen romme 255 sitteplasser. Man har også vært spandable når det gjelder høyden, og det er hele 9 meter under taket i stedet for 7 som er det normale. Dette synes helt sikkert driller’ne er ekstra fint.

Ishallen

Ishallen har også en tribune med 240 sitteplasser. Denne hallen er 28mx58m, og er bygget etter nord-amerikanske mål. Dette gjør hallen noe smalere og kortere enn de typiske Europeiske banene. Hallen er merket for curling og den kan også brukes for kjelkehockey.

Å bygge en slik flerbrukshall kostet skattebetalerne i Ullensaker Kommune ca. 143 millioner kroner, men dette er verdt hver krone. Hallen og hele området rundt har blitt helt fantastisk fint, og her får barn og unge delta i ballsport og andre aktiviteter hver eneste dag.