Parkering på Gardermoen

Parkering på Gardermoen kan være litt uoversiktlig hvis det er første gang du skal ut og reise og du ønsker å parkere i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er flere parkeringsplasser hvor du kan parkere din bil og her prøver vi å gi deg en liten oversikt hvor hvordan du pakerer på Gardermoen eller i nærheten av

I dag er det enkelt å parkere bilen på OSL Lufthavn. Med kun et klikk kan du enkelt forhåndsbestille og sikre en plass etter ditt reisebehov. Ser du etter langtids- eller parkering for noen dager, eller et kort besøk, vil Gardermoen alltid oppfylle dine ønsker og krav for parkering.

Onepark

Onepark har avtale med Avinor og på Oslo lufthavn finner du ca. 20 000 parkeringsplasser, fordelt på to parkeringshus og åtte parkeringsområder utendørs

Mer info kommer

Flight Park Gardermoen

https://www.flightpark.no/parkering-gardermoen/

Bilvask og parkering

Shine

Gardermoen Bilpleie

Her er noen tips på hva du må tenke på når skal parkere på Oslo Lufthavn Gardermoen

Når du skal parkere bilen på Oslo Lufthavn Gardermoen, er det flere faktorer du må ta hensyn til. Her er noen ting du bør tenke på:

1. Velg riktig parkeringsalternativ: Gardermoen tilbyr ulike parkeringsalternativer avhengig av hvor lenge du skal parkere og hvor nær terminalen du ønsker å være. De ulike alternativene inkluderer korttidsparkering, langtidsparkering og P-hus.

2. Book parkering på forhånd: Det kan være lurt å bestille parkering på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre deg en plass og unngå eventuelle ventetider ved ankomst.

3. Planlegg reisen: Husk å beregne nok tid til å finne parkeringsplassen og å komme deg til terminalen. Gardermoen er et stort flyplassområde, og du bør være klar over hvilken vei du skal ta for å komme deg til parkeringsplassen og terminalen.

4. Sikre bilen: Sørg for at bilen er låst og vinduene er lukket før du forlater den. Det finnes løsninger med sikkerhetslåser og alarm for ekstra beskyttelse av bilen.

5. Velg en pålitelig parkeringsleverandør: Sjekk omtaler og anbefalinger fra tidligere brukere av parkeringstjenestene på Gardermoen. Det er også lurt å velge en parkeringsleverandør med god kundeservice og tilgjengelighet.

Tar du hensyn til disse faktorene når du skal parkere bilen din på Oslo Lufthavn Gardermoen blir parkeringsopplevelsen enkel og stressfri og du får en god start på din reise/ferie.