Rørlegger Jessheim - Få tilbud på rørlegger tjenester i Jessheim

Vi sender din forespørsel til flere rørlegger i Jessheim.

Rørlegger Jessheim som bytter en kran

Er dusjen, doen eller vasken din tett?! Trenger du å legge inn vann eller bytte rør? Trenger du generelt en rørlegger som kan hjelpe deg å fikse opp i sakene, enten hjemme eller på arbeidsplassen?

I Jessheim og Omegn er det mange rørlegger-firmaer som kan gjøre en god jobb for deg. Totalt er det faktisk 33 firmaer som tilbyr rørlegger-tjenester i Ullensaker Kommune. Både mindre små firmaer og større kjedeselskaper, som har kontorer rundt omkring i landet.

Rørleggeren monterer rørtekniske installasjoner i alle typer bygg, og installasjonene kan være alt fra sanitæranlegg, varmeanlegg, brannslukkingsanlegg, kjøleanlegg og gassanlegg.

Et av de større firmaene som holder til i Jessheim som tilbyr rørlegger-tjenester til hele Romerike er Lunder & Aas. De har holdt på i over 40 år, og har med andre ord lang erfaring. De jobber innen varme og sanitær, som da innebærer varmepumper og oppussing av bad i både næringsbygg og for private husholdninger.

Flere av firmaene i Jessheim og Ullensaker har også en vakttelefon, så dersom det skjer noe som må fikses med én gang kan man ringe å be om øyeblikkelig hjelp.

Prisene på en rørlegger-jobb avhenger av hvor stor og tidkrevende arbeidet er, men felles for de fleste er at de har en minstepris, timespris og pris på bruk av servicebil og oppmøte. Det kan med andre ord føles dyrt å bruke en rørlegger, men må man så må man.