Avfallskalender for Ullensaker og alle i Jessheim

Avfallskalenderen for Ullensaker 2020

Renovasjon og avfallskalender 2020 for Ullensaker distribueres ut i papirformat til alle husstander i Jessheim i løpet av uke 49 2019. Jessheim By gir en liten tommel opp til Hurdal kommune som har funnet ut at de kan spare et par 100 tusen (raskt overslag på hva det koster å trykke opp og distribuere disse kalenderne) på å informere sine innbyggere at kalenderen kun kan lastes ned på nett. På den annen side skal vel snart alle kommunene utvikle sin egen renovasjonsapp som heller ikke blir så billig. Vi får se.

Uansett, sjekk gjerne informasjonsdelen i denne kalenderen som oppdateres hvert år med tips på hvordan du kildesorterer riktig. For det er stadig feilsortering i plastemballasjeleveringene. Så her kommer en liten påminnelse. Vedsekker – stroppebånd – hvit isopor (EPS) og skumplast er noe av det som skal i vanlig RESTAVFALL.

Hvit isopor er veldig statisk og skaper problemer i mottaksanleggene ved at det klistrer seg til maskineriet. Så større mengder isopor skal leveres til gjenvinningsstasjoen, mens mindre mengder kastes som restavfall hjemme.

Du kan også laste ned tømmedagene direkte inn i kalenderen din.

Last ned Øras avfallskalender for Ullensaker 2020

Rull til toppen